Voor Beauty and the Beast moeten we helaas nog even geduld hebben. Er is nog vrij weinig bekend over de film – op de cast na – en hij verschijnt pas in 2017 in de bioscoop. Maar nu weten we wel hoe Emma Watson en Dan Stevens (Belle en Beast) er uit gaan zien!

Via Stich Kingdom zijn de eerste twee foto’s naar buiten gekomen en daar kunnen we de kostuums en CGI al mooi op zien. Over de film geven ze echter nog weinig weg, want het zijn bekende beelden uit het verhaal. Zo zien we Belle tegen een boekenkast aan staan en haar op de andere afbeelding dansen met Beast. Ken je de Disney-films, dan ken je deze scènes ook. Maar dat maakt ze natuurlijk niet minder mooi.

En natuurlijk kunnen we ook alvast genieten van de trailer van Beauty and the Beast! Die vertelt ons veel meer over het verhaal. Eén ding is in ieder geval zeker: wij kunnen niet wachten tot het 2017 is!

 

Lees ook:
Inferno (2016): Regelrecht naar de hel

LAAT EEN REACTIE ACHTER