We leven in een gouden eeuw van televisie en films, wat betekent dat er om de haverklap nieuwe trailers verschijnen. Iedere zondag zetten wij een aantal van de vetste trailers voor je op een rij. En daarom is zondag trailerdag!

The Crown

Kostuumdrama’s en Koninklijke verhalen doen het overduidelijk goed. Na Downton Abbey en Victoria, kunnen we er nu nog zo’n serie verwachten: The Crown. Deze serie gaat over Queen Elizabeth II, koningin van het Verenigd Koninkrijk. De serie wordt gemaakt door Netflix en verschijnt in de op 4 november 2016 in zijn geheel op Netflix. De eerste trailer is nu eindelijk naar buiten gekomen en lijkt veelbelovend.

The Crown speelt zich af tussen 1947 en nu, aangezien Queen Elizabeth II nog altijd op de troon zit. De grote jurken en Victoriaanse tijd hoef je dus niet te verwachten, maar het Koningshuis is altijd goed voor veel drama. Overigens is dit ook de eerste serie die Netflix in het Verenigd Koninkrijk heeft opgenomen. En voor fans van Doctor Who hebben we goed nieuws: Matt Smith (the Eleventh Doctor) speelt Prince Philip. Claire Foy (Season of the Witch) neemt de rol van Elizabeth II op zich.

Fences

Deze film is volledig geregisseerd door Denzel Washington, die samen met Viola Davis ook de hoofdrol op zich neemt. In deze film heeft een vader moeite met de relaties tussen diverse rassen in 1950, terwijl hij zijn familie probeert op te voeden en de dingen die in zijn leven gebeurden probeert te accepteren.

In de Verenigde Staten verschijnt deze film al in december in de bioscoop, wij moeten wachten tot 16 februari 2017.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Harry Potter-fans opgelet: de aller- allerlaatste trailer van Fantastic Beasts is deze week naar buiten gekomen! In deze film volgen we de avonturen van Newt Scamander in New York. Daar zit een geheime gemeenschap van heksen en tovenaars, zeventig jaar voor Harry Potter überhaupt op Hogwards zit. Maar natuurlijk gaat er iets fout: Newt heeft een koffer bij zich met allerlei bijzondere beesten. De koffer gaat open, de beesten ontsnappen. Dus zit er maar een ding op: achter ze aan!

Lees ook:
Eindelijk: de eerste trailer van Dead Men Tell No Tales is er!

De cast is in ieder geval veelbelovend. Zo neemt Oscar-winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl) de rol van Newt op zich, en zien we ook Colin Farrell, Ezra Miller en Jon Voight langskomen.

Gelukkig komt de première al snel dichterbij: op 16 november kunnen we allemaal naar de bioscoop voor dit nieuwste verhaal van J.K. Rowling. En tot die tijd genieten we van de trailers!

Doctor Strange

Eindelijk hoeven we nog maar minder dan een maand te wachten om Benedict Cumberbatch als Doctor Strange te zien. 27 oktober verschijnt deze nieuwe Marvel-film in de bioscoop. Doctor Strange draait – hoe kan het ook anders – om Doctor Strange, een neurochirurg die zijn carrière kapot zag gaan. Hij gaat op onderzoek uit naar het mystieke en leert magie te gebruiken. Maar dan moet hij ook de aarde beschermen tegen al het kwaad uit andere dimensies.

The True Memoirs of an International Assassin

Kevin James (King of Queens) als internationale moordenaar, het is een combinatie die wij nog niet zo snel voor ons zien. Maar het verhaal is toch wel vele malen interessanter dan dat. Een uitgever verandert het eerste boek van een schrijver over een dodelijke moordenaar van fictie naar non-fictie. Daardoor komt de schrijver terecht in de wereld van zijn hoofdpersoon en moet hij de rol van het karakter op zich nemen om te overleven.

Wij hebben in ieder geval interesse, en we hoeven er ook niet lang op te wachten. De film verschijnt namelijk op 11 november al op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER