Eindelijk: de eerste trailer van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales is verschenen. Voor de vijfde keer kruipt Johnny Depp in de huid van Jack Sparrow voor wat ongetwijfeld een hilarisch en leuk avontuur wordt. Maar hij is in de trailer nergens te bekennen.

Toegegeven, de laatste film in de franchise was niet zo goed als de eerdere versies. Maar als je heel eerlijk bent, kun je toch niet wachten tot Jack Sparrow weer op het witte doek verschijnt en met of zonder goed verhaal een lach op je gezicht brengt. Hier moeten we nog even op wachten, maar de eerste trailer van de film is in ieder geval verschenen. En daar worden wij al vrolijk van.

Ook in de trailer zit al een momentje waarbij je op zijn minst moet glimlachen (“Would you tell him that for me, please?”), maar het geheel geeft de indruk dat ons een duistere film te wachten staat. Natuurlijk komt er weer iemand achter onze Jack aan en wil hij onze favoriete piraat vermoorden.¬†Captain Salazar is die nieuwe schurk, maar zijn beweegredenen zijn natuurlijk nog volstrekt onduidelijk. Waar Jack zelf uithangt is overigens ook niet duidelijk, aangezien hij nergens in de trailer verschijnt.

Dus helaas, we zullen nog even moeten wachten tot de film verschijnt. En dat is pas op 24 mei 2017. Zucht…

Lees ook:
The Jungle Book (2016): Mogwli's verhaal is mooier dan ooit

LAAT EEN REACTIE ACHTER