Iedere fan van Wolverine weet het: volgend jaar zien we Hugh Jackman voor de allerlaatste keer met zijn lange klauwen en wilde haar. De laatste Wolverine-film heeft nu eindelijk een naam gekregen: Logan. Maar we weten ook meer over het plot van de film, omdat er een aantal pagina’s van het script online zijn verschenen, schrijft Cultjer.

De regisseur, James Mangold, heeft een aantal pagina’s van het script geüpload, waardoor we nu weten dat we in de nieuwe film kijken naar een oude versie van Logan. De film speelt zich af in 2024 en moet donkerder worden dan welke andere X-Men- of Wolverine-film dan ook.

Zo blijkt dat de krachten van Logan minder betrouwbaar zijn dan dat ze waren. Op sommige momenten werken ze zelfs helemaal niet. Logan’s lichaam is ziek en hij drinkt meer dan ooit. Ander problemen zijn dat de krachten van Professor X onstabiel zijn en er slechts zelden een mutant geboren wordt. Bovendien raakt Xavier zijn geheugen kwijt en hij weet soms niet meer wie Logan is.

Logan moet op 2 maart 2017 in de bioscoop verschijnen.

Lees ook:
Disney geeft live-action van Sneeuwwitje groen licht
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER