Kun je niet wachten tot Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop verschijnt? Helaas zullen we nog wel even moeten, maar Warner Bros. is zo aardig om ons een kijkje achter de schermen te geven. Op 13 oktober organiseren ze een Q&A in Londen, waar ook unieke beelden verschijnen!

Tijdens de Q&A is natuurlijk de cast aanwezig, die je meer gaan vertellen over de magische wereld van J.K. Rowling. Daarnaast worden er exclusief beelden getoond die nog nooit eerder gezien zijn. Helaas, helaas, dit betekent niet dat we de gehele film kunnen zien. Maar we kunnen wel een blik in de wereld werpen.

Het evenement begint om half tien ’s avonds (Nederlandse tijd) en wordt ook nog eens live gestreamd op de Facebookpagina van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Kun je er dus niet bij zijn, dan kun je alsnog alles bekijken. Maar er zijn ook kaartjes te winnen voor het evenement, via de website van Warner Bros. Die wedstrijd sluit op 9 oktober. Met een beetje geluk ben jij er dus in levende lijve bij!

Dus pak de popcorn vast en ga maar klaarzitten, en geniet van een exclusieve blik op deze nieuwe film! En check natuurlijk ook de allerlaatste trailer van de film!

Lees ook:
Live-action van Mulan komt in 2018 naar het witte doek

LAAT EEN REACTIE ACHTER