Voor veel jongvolwassenen en jongeren is Mary Poppins misschien niet zo bekend, maar er zijn er genoeg die “A Spoon Full of Sugar” nog altijd mee kunnen zingen. En juist die mensen zijn waarschijnlijk ook erg nieuwsgierig naar het vervolg op Mary PoppinsMary Poppins Returns. En gelukkig voor ons is een deel van de cast nu bekend, schrijft Variety.

In het vervolg op de film zien we de opgegroeide kinderen waar Mary Poppins voor zorgden in het origineel uit 1964. Het verhaal speelt zich dan ook 25 jaar na de eerste film af, maar we weten nog niet precies waar deze over gaat.

Wel weten we dat Emily Mortimer Jane Banks, het meisje uit het origineel, gaat spelen. Mortimer kennen we al van onder meer The Newsroom. Michael wordt gespeeld door Ben Wishaw en Emily Blunt neemt de rol van Mary Poppins op zich. Ook weten we dat er een nicht van Poppins meedoet, gespeeld door Meryl Streep.

Helaas is er nog niets bekend over Mary Poppins herself, namelijk Julie Andrews. Het is overduidelijk dat zij de titelrol niet op zich neemt, maar misschien komt ze nog ergens kort langs.

Mary Poppins Returns wordt geschreven door David Magee en is gebaseerd op “The Mary Poppins Stories” van P.L. Travers. Rob Marshall neemt het regisseerwerk op zich. De film moet op 25 december 2018 in de bioscoop komen.

Lees ook:
Coming Out Day: drie LHBT-films om van te genieten

LAAT EEN REACTIE ACHTER