Deze week was New York Comic Con, een festival in Amerika waarbij er talloze nieuwe trailers getoond worden. Nieuwsgierig? Wij hebben de beste trailers voor je op een rij gezet in deze Zondag Trailerdag.

Allied

Allied heeft al voor veel ophef gezorgd voordat de eerste trailer te zien was. De actrice Marion Cotillard zou namelijk de reden zijn dat Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden. Tenminste, dat zeggen de roddelkanalen.

In de trailer zien we inderdaad behoorlijk wat chemie tussen de twee. In Allied zien we hoe Max (Pitt) en Marianne (Cotillard) die in de Franse opstand zit, elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze vechten samen en we zien zelfs hoe het stel uiteindelijk trouwt.

Natuurlijk gaat dit niet lang goed. Marianne zou namelijk een Duitse spion zijn en Max moet haar om zeep helpen. Marianne weet hier ondertussen niets van.

Allied verschijnt op 24 november in de bioscoop.

The Class

The Class is een nieuwe spinoff van de populaire Britse serie Doctor Who. Het verhaal speelt zich af op Coal Hill Academy, waar de studenten zich voorbereiden op het bal van de herfst. Maar de school wordt aangevallen en vier leerlingen vormen een onwaarschijnlijke samenwerking om ze te verslaan. En dit is natuurlijk pas het begin.

Van de mysterieuze alien Doctor krijgen ze de opdracht om de wereld te beschermen tegen de wezens van de nachtmerries die niets meer willen dan de aarde overnemen. Maar naast al die gevechten zien we ook normale zaken voor leerlingen, zoals hormonen, examens en nablijven.

The Class is vanaf 22 oktober 2016 te zien op BBC 3.

Doctor Who

Deze kerst keert Doctor Who weer terug en deze keer met een superheldenverhaal. De aflevering speelt zich af in New York en volgt de ontmoeting tussen The Doctor en een superheld. Verder is er helaas nog weinig bekend.

Lees ook:
Je favoriete HBO-series leven voort in het pluspakket van Ziggo

Wel weten we dat Peter Capaldi op dit moment de enige is die voor seizoen tien getekend heeft. Michelle Gomez komt waarschijnlijk wel terug als Missy, naast Matt Lucas als Nardole en natuurlijk zien we de nieuwe companion gespeeld door Pearl Mackie. En er zijn zelfs suggesties vanuit Capaldi geweest dat favoriet Jenna Coleman op een bepaalde manier terugkeert als Clara.

Doctor Who keert op 25 december terug op BBC.

Underworld: Blood Wars

Underworld krijgt een nieuw deel met Blood Wars. In deze film keren zowel Kate Beckinsale als Theo James terug in hun rollen. In het verhaal zien we dat er nog steeds een oorlog is tussen de Lycans en de Vampires, maar Selene’s baby is mogelijk de oplossing.

Nieuw in de film zijn Lycan-leider Marius (Tobias Menzies) en een ambitieuze vampier genaamd Semira (Lara Pulver).

Underworld: Blood Wars verschijnt op 1 december in de bioscoop.

Resident Evil: The Final Chapter

En ook Resident Evil krijgt een nieuwe film in de franchise. De film pikt direct op na Resident Evil: Retribution, waarbij Alice (Milla Jovovich) de enige overlever is van de laatste strijd tegen de ondoden. Nu moet ze terug naar waar alles begon: The Hive in Raccoon City. De Umbrella Corporation verzamelt daar nieuwe krachten voor een allerlaatste strijd tegen de enige overlevers van de apocalypse.

Resident Evil: The Final Chapter verschijnt op 19 januari in de bioscoop.

Iron Fist

Netflix krijgt een nieuwe Marvel-held met Iron Fist. In deze serie zien we hoe Danny Rand vijftien jaar geleden in een vliegtuigramp zat en iedereen dacht dat hij dood was. Maar hij keert terug in New York, waarbij zijn vrienden en vijanden tot de ontdekking komen dat hij niet alleen leeft, maar ook de krachten van de Iron Fist heeft.

Iron Fist verschijnt op 17 maart op Netflix.

Power Rangers

Een flinke tijd geleden keek vrijwel ieder kind naar de Power Rangers op televisie. Nu komt er een reboot, waarin we opnieuw vijf tieners volgen die bijzondere wapens en krachten hebben om de aarde te beschermen tegen aliens. In dit geval gaat het om de schurken Rita en Goldar.

Lees ook:
Terug naar Wonka's chocoladefabriek in vervolg op Sjakie en de Chocoladefabriek

Power Rangers verschijnt 23 maart in de bioscoop.

Naar welke van deze films en series kijk jij het meeste uit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER