We hebben misschien nog maar 2,5 maand te gaan in 2016, maar dat betekent niet dat we ons niet meer kunnen verheugen op nog een paar nieuwe series. Netflix is dan ook nog niet klaar met haar releases. Deze herfst en winter kun je namelijk nog zes nieuwe seizoenen van evenveel series verwachten.

Black Mirror seizoen 3

Allereerst verschijnt het derde seizoen van Black Mirror op Netflix. Hierin staat de invloed van technologie centraal. In elke aflevering zien we een nieuw verhaal in een wereld die vrij veel op die van ons lijkt. In seizoen drie zien we dan ook zes nieuwe verhalen, waar we heerlijk van kunnen genieten.

Black Mirror verschijnt op 21 oktober op Netflix. De eerste twee seizoenen van Black Mirror zijn in onze webshop te koop op DVD en Blu-Ray.

The Fall seizoen 3

The Fall is een detective waarin seriemoordenaar Paul Spector centraal staat. De serie konden we ook zien via KRO Detectives en de BBC, maar komt nu dus ook naar Netflix. Spannend!

The Fall verschijnt op 29 oktober op Netflix. The Fall seizoen 1 en 2 zijn in onze webshop te koop op DVD.

The Crown

Houd je van kostuumdrama’s? Dan is The Crown mogelijk wat voor jou. Deze geheel nieuwe serie volgt de 25-jarige Queen Elizabeth II –  de huidige Britse koningin. Het verhaal begint in 1947 en volgt haar gehele leven. In totaal moeten er zes seizoenen komen, met in het eerste seizoen tien afleveringen van ieder een uur.

The Crown verschijnt op 4 november op Netflix.

Lovesick seizoen 2

Ook Lovesick krijgt een tweede seizoen. Deze serie komt uit 2014, maar gaat nu dus weer verder. Dylan gaat in het verhaal langs al zijn voormalige bedpartners, nadat hij ontdekt dat hij een SOA heeft. In het tweede seizoen krijgen we acht nieuwe afleveringen.

Lovesick verschijnt op 27 november op Netflix.

Lees ook:
Victoria ~ S01E06

3%

Nog een geheel nieuwe serie van Netflix deze herfst: 3%. Dit verhaal speelt zich af in de toekomst, waar de wereld uit twee groepen bestaat. De eerste groep heeft het goed, de tweede niet. Natuurlijk kun je van een slecht leven overstappen naar het goede, maar dit krijgt slechts drie procent voor elkaar. Overigens was er eerder al een pilot van deze serie, die verscheen in 2011 op YouTube.

3% verschijnt op 25 november op Netflix.

Fuller House seizoen 2

Fuller House is een vervolg op de Amerikaanse serie Full House, uit de jaren ’90. Echte nostalgie dus. In de nieuwe versie staat de oudste dochter centraal, die inmiddels aan het werk is. Ondertussen is ze ook een weduwe en heeft ze drie kinderen. Zus Stephanie komt helpen, samen met Kimmy.

Fuller House seizoen 2 verschijnt op 9 december op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER