Is één film van Shrek genoeg? Nee. Vier dan? Blijkbaar ook niet, want er komt een vijfde deel aan. En het script voor deze film wordt door een vrij bijzonder iemand geschreven: Michael McCullers, die eerder het script voor Austin Powers schreef. Dit meldt Cultjer.

Hoewel er naar onze mening vrij weinig over is voor nog een verhaal in de Shrek-franchise, stopt dit de makers zeker niet. En om eerlijk te zijn: wij vinden nog een film over onze favoriete oger, zijn vrouw, de drieling en een gestoorde ezel geen slecht plan. In 2019 moet de film op het witte doek verschijnen, maar nu wordt er eerst nog aan het script gewerkt worden.

En dat script wordt door niemand minder dan Michael McCullers geschreven. Hij werkte eerder aan Austin Powers, met Mike Myers in de hoofdrol(len). Mike Myers kennen we natuurlijk van nog veel meer, bijvoorbeeld… Shrek! Een mooi duo dat dus opnieuw samen gaat werken.

shrek
Mike Myers als Shrek. Bron: Dreamworks

“Ze hebben een vrij goed verhaal. Het wordt geschreven door Michael McCullers, die alle Austin Powers-films schreef. Hij kwam met een geweldig idee dat ze nu verder onderzoeken”, vertelt Walt Dohrn. Natuurlijk is het de vraag of dit goed genoeg is om de franchise levend te houden, of dat het gewoon een slap aftreksel van het origineel wordt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot 2019!

De eerste vier films van Shrek zijn in onze webshop te koop op DVD en Blu-Ray.

Lees ook:
Johnny Depp doet mee aan Fantastic Beasts 2
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER