Wie wilde er vroeger nu niet naar de chocoladefabriek van Willy Wonka? Wij in ieder geval wel en zijn dan ook meer dan blij dat er een vervolg komt op Sjakie en de Chocoladefabriek!

Natuurlijk bestaan er al twee films over de wonderbaarlijke fabriek, namelijk één met Gene Wilder en één met Johnny Depp. Maar nu komt er een geheel nieuwe film, schrijft het AD. David Heyman (verantwoordelijk voor Fantastic Beasts and Where to Find Them) en Micheal Siegel (manager van de Roald Dahl Estate) gaan samen een prequel maken van het verhaal.

In de film zien we hoe Willy Wonka leefde voor hij zijn gigantische chocoladefabriek begon. Geen Charlie dus, maar wel het leukste personage uit de film. Mocht deze spin-off een succes worden, dan is er natuurlijk een redelijke kans dat er nog veel meer komen. Misschien dat we Charlie dan weer zien.

Willy Wonka en de Chocoladefabriek uit 1971 en Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 zijn beiden op DVD te koop in onze webshop.

Lees ook:
Zondag Trailerdag: Allied ~ Doctor Who ~ Underworld en meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER