Het vervolg op de kaskraker Deadpool zit in de problemen. Regisseur Tim Miller is namelijk opgestapt, schrijft TheWrap. De bedoeling is echter dat ze begin volgend jaar starten met filmen.

Miller regisseerde ook de eerste Deadpool-film en dat deed hij met verve. De film werd namelijk direct een kaskraker, met een opbrengst van 873 miljoen dollar wereldwijd. Maar Deadpool 2 moet het dus zonder hem stellen. Miller zou opgestapt zijn wegens “artistieke verschillen” tussen hem en hoofdrolspeler Ryan Reynolds.

Fox is ondertussen dus druk bezig met het vinden van een nieuwe regisseur, die het personage net zo goed kan neerzetten als Miller dat deed. Gelukkig ligt er al wel een script, van de hand van Rhett Reese en Paul Wernick. Deze heren schreven ook de eerste film. Laten we hopen dat deel twee niet gaat lijden onder dit vertrek.

 

Lees ook:
Eerste castleden van Mary Poppins Returns zijn bekend
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER