Fan van Gilmore Girls? Wij ook! En dat betekent dat we niet kunnen wachten tot we een maand verder zijn, want dan komt de serie terug met vier nieuwe afleveringen. Dankzij een nieuwe trailer weten we ook eindelijk wat we kunnen verwachten.

Op 25 november duiken we nog een keer in het leven van Lorelai en Rory Gilmore. En dat doen we in vier afleveringen van ieder 90 minuten op Netflix. Nu is er eindelijk een trailer opgedoken en daarin zien we een aantal dingen die we kunnen verwachten van de populaire serie.

Vier seizoenen

Elke aflevering speelt zich af tijdens een ander seizoen. Daarmee zien we Stars Hollow in de sneeuw, een zonnige zomer, de herfst en de lente. Genoeg om naar uit te kijken dus, want ieder seizoen brengt weer iets nieuws met zich mee (lees: die vreselijke/leuke evenementen in het dorp).

Lees verder onder de afbeelding.

Gilmore Girls

Zij komen terug

Met een serie als deze is het natuurlijk nog maar de vraag wie er allemaal terugkomen. Natuurlijk zien we Lorelai en Rory, nu veel ouder dan toen Gilmore Girls eindigde. Maar ook Emily keert terug, evenals Luke en Sookie (hoera!). Daarnaast zien we een aantal van Rory’s voormalige liefdes. Zo komt Jess kort langs in de trailer – en hoe anders ziet hij er uit?! – net als eerste liefde Dean en Logan.

Lees verder onder de afbeeldingen.

Gilmore Girls Gilmore GirlsGilmore Girls

Ook een aantal vrienden van Rory keren terug. Lane Kim zien we, hoe kan het ook anders, drummen en Paris rockt een geheel nieuwe hairdo. Bekendheden uit het dorp als Taylor en KirkĀ kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Wat gebeurt er?

Dan hebben we natuurlijk nog een aantal vragen over wat er gaat gebeuren in deze vier afleveringen. Uit de trailer kunnen we opmaken dat het overlijden van opa Richard nog altijd een grote impact heeft en dat Emily haar leven en huis als gevolg drastisch omgooit.

Lees ook:
CBS werkt aan serie over een jonge Sheldon uit The Big Bang Theory

Opvallender is echter dat Rory – je weet wel, dat ambitieuze meisje met alleen maar tienen – geen werk heeft. Dat zagen wij in ieder geval niet aankomen. We zagen aan het einde van Gilmore Girls immers dat Rory een baan kreeg bij een politieke website, maar nu leeft ze meer als vagebond. Lorelai lijkt zich echter geen zorgen te maken.

En dan als laatste: Luke en Lorelai zijn gelukkig…toch? Aan het einde van Gilmore Girls had Luke Lorelai vergeven voor de nacht en het korte huwelijk met haar ex-vriend, en Lorelai vergaf Luke voor de gehele situatie met zijn net ontdekte dochter. Nu lijkt het er op dat ze gelukkig zijn, tot Lorelai zegt dat alles nu waziger lijkt. Sterker: ze zegt zelfs (weinig overtuigend) “We zijn gelukkig. Luke en ik zijn gelukkig”. Dus, wat kunnen we daar verwachten?

Gilmore Girls: A Year in the Life verschijnt op 25 november op Netflix. De gehele serie is in onze webshop te koop op DVD. En laat ons vooral weten waar jij het meeste naar uitkijkt in de nieuwe serie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER