Het duurde even, maar Benedict Cumberbatch laat zijn Doctor Strange-mantel vallen en kruipt weer in de huid van Sherlock Holmes. Op 1 januari keert onze favoriete detective weer terug op BBC One, blijkt uit de nieuwe trailer.

En die trailer laat al wat van het verhaal zien. Zo kan het zijn dat Sherlock wordt verraden door zijn broer Mycroft. Daarnaast krijgen Doctor Watson en Mary hun eerste kind, wat de grootste uitdaging tot nu toe is.

Groot gemis

Sherlock hebben we helaas even moeten missen. In 2010 startten Benedict Cumberbatch en Martin Freeman als de twee iconische karakters Sherlock Holmes en Doctor Watson. In 2014 verscheen echter het laatste seizoen, wat betekent dat ze een jaar hebben overgeslagen. Logisch, want Cumberbatch speelt ook in Doctor Strange, die net in de bioscoop draait.

Op 1 januari 2017 is het wachten gelukkig voorbij. Dan zien we de eerste aflevering, genaamd The Six Thatchers, op BBC One. Overigens is de kans best aanwezig dat dit ook direct het laatste seizoen is.

Lees ook:
Zondag Trailerdag: The Crown ~ Doctor Strange ~ Fantastic Beasts en meer!
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER