Er wordt al jaren gesproken over een nieuwe film van Sex and the CityGilmore Girls keert over een maand terug en nu lijkt ook Will & Grace terug te komen op TV. Volgens Variety wordt er gesproken over een reboot van de serie.

Will & Grace hebben we niet meer gezien sinds 2006, maar vorige maand kwamen de vier castleden – Debra Messing, Eric McCormack, Megan Mullaly en Sean Hayes – terug voor een aflevering van tien minuten. In die aflevering ging het over de presidentsverkiezingen, iets waar veel meer grote sterren promotie voor maken.

Op sociale media werd er direct gesproken over de aflevering, die een hit bleek te zijn. Nu zou er dus gesproken worden over een reboot van de film. Maar volgens bronnen zijn die gesprekken nog wel in een erg vroeg stadium. Niets is dus nog zeker.

Will & Grace

Will & Grace vertelde het verhaal van twee oude vrienden en kamergenoten: Will en Grace. Will was een homoseksuele advocaat, Grace een heterovrouw. Naast de twee hoofdpersonen zagen we ook de relaties met hun vrienden Jack (overduidelijk homo) en Karen (hoog piepstemmetje, niet al te slim).

Lees ook:
Je favoriete HBO-series leven voort in het pluspakket van Ziggo

LAAT EEN REACTIE ACHTER