Jarenlang was het een gegeven: met kerst zet je RTL4 aan en kijk je Home Alone. Helaas voor de grote fans: de zender stopt er mee, schrijft Televizier.

Home Alone bezorgde de zender altijd goede kijkcijfers. Zo was de eerste film goed voor een miljoen kijkers. Maar vorig jaar veranderde dat. Toen keken slechts 879.000 naar het jongetje dat alleen thuis is. Dus besloot RTL4 iets anders te bedenken voor de feestdagen.

Dit betekent natuurlijk niet dat er geen films kunnen zien op RTL4 tijdens de kerst. Een week voor de kerst komt er elke dag een Nederlandse film op de zender, waaronder SoofTrots & Verlangen en In Oranje. Tijdens de kerst zien we onder meer Matilda en na de kerst komt Hachi nog langs.

Overigens komt Home Alone zeker wel op televisie tijdens kerst. RTL8 zendt de serie namelijk wel uit.

Lees ook:
Dit gaan we zien in de reboot van Gilmore Girls
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER