Gedurende de week verschijnen er allerlei nieuwe trailers. Op zondag verzamelen wij de beste voor jou! Met deze week onder meer Gilmore Girls, Sherlock en Burn Country.

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls keert volgende maand terug met een nieuw seizoen! In vier afleveringen van ieder negentig minuten ontdekken we hoe het nu met de meiden gaat. Zo weten we dat Rory geen werk heeft, Lorelai gelukkig is met Luke (toch?) en dat de dood van Richard behoorlijk wat impact heeft.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer gaan zien in Gilmore Girls? Je leest het hier

Sherlock

Dankzij de nieuwe trailer van Sherlock weten we eindelijk wanneer de serie terugkomt: op 1 januari 2017. Natuurlijk zien we Benedict Cumberbatch weer in de hoofdrol en wachten er vele mysteries op hem.

Dit kan zomaar het laatste seizoen van Sherlock zijn. Waarom lees je hier.

Moana

Disney komt opnieuw met een animatiefilm: Moana. Nu is er een trailer, waarin we onder meer Maui – een demigod – zien zingen. De film gaat over een jonge vrouw die opzoek gaat naar een legendarisch eiland. De demigod Maui gaat met haar mee.

Moana komt in Nederland op 1 december in de bioscoop.

My Dead Boyfriend

De tijd van RomKoms is nog altijd niet voorbij en dat zien we ook met de nieuwe film My Dead Boyfriend. Hierin zien we hoe Mary veel problemen heeft, maar vooral dat haar vriendje overleden is terwijl ze aan het werk was. Meest vervelend? Die vent bleek bovendien ook nog eens geweldig te zijn om mee rond te hangen. Tenminste, als je niet Mary bent.

Lees ook:
Schrijver van Austin Powers werkt mee aan Shrek 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER