Disney is overduidelijk druk bezig met het maken van live-action remakes van haar klassiekers. Zo verschenen eerder al CinderellaThe Jungle Book en Tarzan, en zien we volgend jaar Beauty and the Beast. Maar nu gaat er weer een verfilming van start: Sneeuwwitje. Dit schrijft Cultjer.

Sneeuwwitje is de allereerste lange animatiefilm van Disney en kwam uit in 1937. Dat de prinses en haar zeven dwergen dus opnieuw in een film komen, is dus niet geheel onlogisch. Zeker niet als je bedenkt dat ook AladdinThe Lion King en Mulan op eenzelfde soort manier een nieuwe versie krijgen.

De nieuwe versie van Sneeuwwitje krijgt nieuwe originele muziek en krijgt een groter verhaal dan het origineel. Schrijvers zijn nog niet aangenomen, maar Erin Cressida Wilson (Girl on the Train) is hier wel over in gesprek. De muziek wordt gemaakt door Benj Pasek en Justin Paul. Wanneer de film in de bioscoop komt, is nog niet bekend.

Lees ook:
Bekijk de eerste beelden en een Q&A van Fantastic Beasts and Where to Find Them live
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER