Tim Miller is de laatste tijd volop in het nieuws. Hij maakte de kaskraker Deadpool en verliet vervolgens Deadpool 2 wegens artistieke verschillen met hoofdrolspeler Ryan Reynolds. Maar dat betekent niet dat hij stil zit. In tegendeel: hij gaat helpen bij Sonic the Hedgehog. Dit schrijft Engadget.

Hoewel Sonic uit een videospel komt, heeft het karakter meer gemeen met Deadpool dan je denkt. Ze verslaan beiden de slechterikken, beschermen onschuldige mensen en hebben behoorlijk wat zelfvertrouwen. Dat klinkt dus opnieuw als een karakter dat goed bij Tim Miller past.

De film over Sonic – een hybride tussen live-action en animatie – werd in februari al aangekondigd, maar heeft nu dus een welkome aanvulling gekregen. Miller gaat namelijk meewerken als executive producer, samen met regisseur Jeff Fowler en de andere executive producer Neal H. Moritiz. Die laatste werkte ook mee aan The Fast and the Furious.

Eerdere samenwerkingen

Miller en Fowler hebben al eerder samengewerkt, onder meer voor Gopher Broke. Voor deze film gaan de heren werken met Sony Pictures en Marza Animation Planet, een animatiestudio van Sega. En laat Sega nu ook het bedrijf zijn dat Sonic the Hedgehog in eerste instantie bedacht.

Lees ook:
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016): Tim Burton doet het weer

LAAT EEN REACTIE ACHTER