Fantastic Beasts and Where to Find Them draait nog niet eens in de bioscoop, maar er wordt al druk gesproken over de in totaal vier (!) vervolgen. En dat betekent dat er ook acteurs worden gescout om nieuwe rollen te vervullen. Een van die acteurs is Johnny Depp, schrijft Deadline.

Johnny Depp zou getekend hebben voor een grote rol tegenover Eddie Redmayne, die de hoofdrol speelt. Volgens Deadline zou Depp zelfs een cameo hebben in de allereerste film, die vanaf 16 november in de bioscoop draait. Op die manier zou het begin worden gemaakt aan zijn mysterieuze rol.

Officieel gezien is nog niets zeker. Warner Bros heeft niets gezegd over Depp’s deel in de films. We weten dus niet zeker of hij meedoet en welke rol hij dan zou spelen. Maar als Depp inderdaad meedoet, zou dit wel eens een van de vreemdste tovenaars kunnen worden die we ooit hebben gezien.

Vervolgen

Over de vervolgen is overigens al wel iets bekend. In de vier films die na de eerste versie komen zien we hoe Dumbledore en Grindewald ruzie krijgen. Grindewald is verantwoordelijk voor de magische oorlog in heel Europa, die we in de andere films al zagen.

Begin volgend jaar wordt de productie van het eerste vervolg gestart. De film komt waarschijnlijk op 18 november 2018 in de bioscoop.

Lees ook:
Green Day's American Idiot wordt een film van HBO

LAAT EEN REACTIE ACHTER