Dankzij het succes van The Big Bang Theory kent vrijwel iedereen de vreemde en geniale man Sheldon. We genieten inmiddels al tien seizoenen van deze wetenschapper, maar mogelijk krijgen we nog veel meer van zijn Bazinga’s en klopjes op de deur. Volgens The Hollywood Reporter wil CBS namelijk een spinoff maken van de serie.

In de spinoff zou een jongere versie van Sheldon centraal staan. Volgens bronnen is het project het beste te beschrijven als Malcolm in the Middle, maar dan met een jongere en misschien zelfs een tienerversie van Sheldon.

De vraag is echter of het karakter ook een succes is zonder Jim Parson, want geen van de castleden van The Big Bang Theory is betrokken bij het project als acteur. Parson neemt echter wel de rol van executive producer op zich. Maar Parson heeft het karakter van Sheldon gemaakt en niemand weet of een andere acteur die rol zo krachtig neer kan zetten.

Voorlopig blijft het echter afwachten, want het is niet bekend wanneer de spinoff in productie gaat.

Lees ook:
Johnny Depp speelt inderdaad Grindelwald in Fantastic Beasts 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER